L’Espai Familiar de Nexe Fundació és una activitat lúdica i educativa en la que hi participen conjuntament mares i pares junt amb els seus fills amb discapacitat.

Un espai on resoldre dubtes sobre el desenvolupament de l’infant i els aspectes relacionats amb la seva criança i educació. A l’Espai Familiar parlem i practiquem sobre temes com l’alimentació, el joc, la comunicació, la salut… per això comptem amb el suport de diferents professionals, especialistes en el tema, durant cada sessió. Mirem d’anar donant resposta als dubtes que puguin anar sorgint en el grup.

També volem afavorir la relació entre famílies per tal de compartir vivències, dubtes, inquietuds i alegries des del primer moment.

Espai Familiar a Barcelona

Pròximament més informació

Espai Familiar al Baix Llobregat

Qui hi pot participar: pares i mares amb els seus fills amb discapacitat menors de 5 anys.

Calendari: 5 sessions

Dies i horari: els dimecres,de 15:45h a 17:45h

On: a les instal·lacions de l’Escola Bressol Tambor, C/ Jaume Ribas, 31 de Sant Feliu de Llobregat.

Preu: 30 €

Inscripció:  https://form.jotformeu.com/90312624758357 o bé a través del correu electrònic: alexandreperez@www.nexefundacio.org o al telèfon: 93.284.64.23 (demaneu per Àlex Pérez).

La realització de l’activitat està subjecte a un nombre mínim de participants. Us confirmarem l’inici un cop us inscriviu.

Contacta’ns per més informació