La Biblioteca especialitzada del Centre de Recursos de Nexe és un espai on es pot consultar documentació sobre temes relacionats amb la pluridiscapacitat i la discapacitat en general.

Adreçada a persones amb discapacitat i les seves famílies, a professionals i  estudiants del camp de la discapacitat i a qualsevol altra persona interessada.

El fons de la biblioteca consta de: llibres, contes, DVD, CD, llibres digitals, revistes i publicacions periòdiques.

 

Serveis que ofereix

  • Informació i assessorament

Els professionals del Centre de recursos ofereixen informació i assessorament als usuaris per tal que puguin trobar la informació que necessiten.

  • Consulta

La sala de la biblioteca disposa d’un espai on poder consultar llibres i revistes. I d’un ordinador portàtil per veure els documents digitals, CD i DVD, i poder consultar la base de dades del fons documental de la biblioteca.

  • Préstec

El préstec és gratuït i permet endur-te a casa durant 30 dies els documents. Només cal emplenar la fitxa de préstec que es facilitarà a les persones interessades.

Es pot renovar el préstec per 30 dies més,  notificant-ho abans de la data de retorn.

No són susceptibles de préstec les revistes ni els diaris.

  • Internet

A la biblioteca hi ha un ordinador amb connexió a internet, des d’on els usuaris poden navegar de manera gratuïta.

 

Funcionament

La biblioteca està situada en una sala polivalent on s’hi realitzen d’altres activitats, per poder gaudir del servei de biblioteca cal sol·licitar per telèfon o per e-mail dia i hora, per tal de confirmar la disponibilitat de la sala, de l’ordinador i, si és necessari, l’assessorament d’un professional de Nexe.

Veure Catàleg