Són moltes les situacions que fan que algunes famílies es trobin a casa amb un infant amb necessitats especials sense rebre un servei continuat, tals com, que acaba de néixer i tot just acaben de conèixer el diagnòstic, o bé que la salut de l’infant és tan fràgil que no els permet desplaçar-se o que estigui rebent atenció a casa per part d’un equip de cures pal·liatives.

Més enllà del suport sanitari que el mateix infant pugui rebre d’acord amb les seves necessitats, des de Nexe us podem  acompanyar per resoldre tots aquells dubtes que tinguin més a veure amb la vida quotidiana: com posicionar-lo al llit, per menjar o per descansar, com agafar-lo, com banyar-lo… i també orientar-vos cap els serveis o prestacions que pugueu necessitar en aquest moment.

També us podem donar suport emocional a vosaltres, pares i mares, o als germans. I ho podem fer a través dels nostres professionals o bé posant-vos en contacte amb d’altres famílies que han passat per la mateixa situació que vosaltres.

En altres cassos, les necessitats de l’infant amb discapacitat afecten diferents entorns de la vida quotidiana i de vegades, els pares, es poden trobar en la tessitura de no saber què fer.

A Nexe, disposem dels millors professionals disposats a donar-vos un cop de mà en el vostre domicili. Sortim del nostre centre per orientar-vos a casa vostra en  diferents aspectes.

Sanitari

Tenim infermeres pediàtriques que us poden orientar en temes relacionats amb la salut del vostre fill a casa, orientant-vos sobre com utilitzar diferents aparells, potenciar el benestar de l’infant amb diferents rutines, explicar-vos la utilitat de la medicació o què fer en cas d’urgència.

Habilitació de la llar

Un terapeuta ocupacional o un fisioterapeuta us poden orientar sobre com adaptar la llar a les necessitats especifiques del vostre fill/a. Moltes vegades, no es tracta de comprar cap aparell, sinó de valorar el que tenim a casa i les possibilitats que ens ofereix l’espai.

També disposem del BANC DE RECURSOS (link) a través del que us podem cedir algun material.

Dietètica

La nostra nutricionista us pot assessorar en temes de dietes, textures, complements alimentaris, etc.

Testimoni

Contacta’ns per més informació