A l’any 2004 Nexe Fundació va inaugurar noves instal·lacions pensades i dissenyades per atendre adequadament les necessitats d’infants amb pluridiscapacitat. Hi comptem amb els següents espais:

Aules:  Hi ha cinc aules pensades i dissenyades per atendre adequadament a les necessitats dels infants amb pluridiscapacitat. Equipades amb material especialitzat, jocs adaptats, ordinadors i materials de comunicació.

Balneoterapia: L’activitat d’aigua es realitza dins d’una banyera d’hidromassatge. És un tipus d’activitat física en la que s’utilitza l’aigua de forma terapèutica, ideal per proporcionar i afavorir experiències motrius en un medi que pot ser tant lúdic com terapèutic per l’infant.

Aula Multisensorial: anomenada també  espai  Snoezelen, significa la unió de dos conceptes, el de relaxament per una banda i el d’explorar per l’altre. L’espai pretén que l’infant pugui millorar la seva relació amb l’entorn i proposa activitats d’exploració sensorial dins d’un ambient relaxat.

Pati: També hi ha una terrassa amb jocs adaptats, un hort urbà i plantes tant de temporada, com enfiladisses.

Cuina Pròpia: Es cuinen menús adaptats a les necessitats específiques de cada nen (textura) , respectant intoleràncies alimentàries i utilitzant en tot moment aliments naturals i de primera qualitat.

Contacta’ns per més informació