Els grups de Lleure són grups estables on es vol treballar, la relació entre iguals i la cohesió del grup. Per aquest motiu són grups tancats de 10 nens/es, que participen un dissabte al mes tots junts en diferents activitats, pensades per a donar opcions de lleure variat, enriquidor i adequades a les seves capacitats. L’atenció es individualitzada amb un monitor per nen

Actualment tenim 4 grups de lleure en funcionament, amb petites diferencies entre ells:

Els KOALES, estan pensats per nens i nenes de 10 a 18 i estan inclosos dintre d’un Agrupament “Peti ki Peti”, amb els que compartim activitats amb la resta de nens, fomentant un lleure inclusiu i la normalització dels nostres nens a la societat.

Els POPS, és un grup d’amics de nens i nenes de 4 a 10 anys amb pluridiscapacitat. Junts fan activitats aprofitant els recursos de lleure que ens dona la ciutat de Barcelona.

Els ESQUIROLS, son nens i nenes de 8 a 18 anys, amb TEA. A diferencia dels altres grups, els esquirols tenen com a punt de trobada les instal·lacions de l’Escola Bressol Girafes Blaves, on queden a la 13h per dinar i després marxen a fer diferents activitats. Així treballem aspectes de la vida diària com el viatjar en transport públic.

Els PANDES, és un grup d’amics de nens i nenes de 4 a 10 anys amb pluridiscapacitat. Junts realitxen diferents activitats lúdiques infantils normalitzades.

Contacta’ns per més informació

Les nostres activitats de Respir i Lleure