Inici de curs 21/22

Després de varies setmanes de preparatius i reunions, arrenca un nou curs escolar per a tots els nostres infants. Com és habitual en els últims anys, un nou curs implica seguir innovant i treballar per seguir amb la integració i la defensa dels drets dels nens i nenes amb pluridiscapacitat i les seves famílies.

Ja teníem tot a punt, però ens faltava la màgia de veure les aules i els passadissos plens de rialles, cançons, de l’alegria de qui es retroba, es reconeix malgrat la mascareta i somriu amb els ulls.

Màgica també és l’emoció d’acompanyar els nens i nenes que s’incorporen per primer cop a l’escola i poder transmetre a les seves famílies que no estan soles, que aquest camí el farem plegats, perquè la nostra raó de ser i prioritat és el benestar dels seus fills i filles i per tant, tots/es formem part de la família Nexe.

Hem planificat tot amb molt d’amor i il·lusió, perquè vagi tot rodat i que els nens i nenes gaudeixin d’un altre any del més emocionant. Tot seguit us deixem unes imatges que mostren com hem donat la benvinguda als nens i nenes de Nexe, que no deixen de ser la nostra raó de ser.

Inici Curs 21/22 Inici Curs 21/22 Inici Curs 21/22

Pujar
Segueix-nos: