Inici 21-22

Després d’unes setmanes de vacances, els diferents serveis de Nexe Fundació estem treballant per a enllestir el nou curs 2021/22.  Esperem amb moltes ganes i els braços ben oberts als nostres infants, que arribaran a les aules el pròxim 13 de setembre. Comptem els dies per retrobar-nos!

Estem endreçant les aules, posant tot l’amor en cada detall, fent reunions de planificació i amb tots els protocols a punt, perquè puguem continuar gaudint del dia a dia amb total seguretat. També, i seguint amb el nostre model d’atenció, ens estem reunint amb les famílies. Són part indispensable del que fem i per nosaltres és molt important saber com han evolucionat els seus fills i filles durant l’estiu i planificar plegats les activitats que durem a terme.

Aquest any fem 40 anys i, a través d’una xarxa de serveis innovadors i pioners, continuarem defensant plegats els drets dels infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies, treballant per a la seva plena inclusió i autonomia, innovant i col·laborant amb altres agents públics, privats i socials.

Estem molt il·lusionats per encarar un nou curs ple de reptes i somriures. Tots llestos? Això ja torna a començar!

Inici 21/22Inici Curs 21/22 Inici Curs 21/22Inici

Pujar
Segueix-nos: