15
Febrer
9:00 — 13:00
Centre de recursos per a la pluridiscapacitat de Nexe Fundació
C. Travessera de Dalt, 100

Barcelona, 08024
€36
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PRESENTACIÓ

En l’àmbit de la discapacitat la tecnologia de baix cost és, sense cap mena de dubte, un dels àmbits amb més projecció de futur. No obstant, no podem oblidar que la tecnologia no es un fi, sinó un mitjà, i és per això que ens disposem a presentar alguns dispositius dissenyats, i també us volem animar a dissenyar-ne de nous.
Com si d’un laboratori tecnològic es tractés, ja fa uns quants anys que hem investigat diferents formes de participació alternatives en musicoteràpia, fet que ens ha obert camps en altres àrees. Per tal d’augmentar les aplicacions d’aquestes eines, ens disposarem a crear una doble tasca: primer, iniciar l’explicació de diverses tecnologies aplicades a la musicoteràpia i, segon, impulsar un taller creatiu i cooperatiu on poder aplicar aquestes eines a diferents àmbits i exposar-les.

OBJECTIUS, CONTINGUTS I METODOLOGIA

Veure document en CATALÀ i CASTELLÀ

DOCENT

Dani Royo
Musicaterapeuta a ASPACE, i col·laborador com a professor a Blanquerna i ESMUC amb experiència en diferents centres dedicats a la discapacitat. Amb experiència en altres àmbits com l’escolar, els centres penitenciaris etc… Actualment portant a terme el projecte documental “un aplauso para mí” i impartint classes a ESMUC d’improvisació amb guitarra al Master de Musicoteràpia.

Mostra els detalls

Data:
Febrer 15
Hora:
9:00 - 13:00
Cost:
€36
Categoria d'Esdeveniment: