Colònies 2n Torn de Nexe

A Nexe Fundació encara ens queda corda per jugar amb els nostres infants i passar-s’ho d’allò més bé una setmana més. Les colònies de Nexe van començar la setmana passada amb el primer torn i, com cada any, va ser una gran experiència tant pels nostres nens i nenes com per tots els professionals que van viatjar amb ells. Aquest dilluns arranca el segon torn de colònies per a que un altre grup d’infants pugui gaudir de l’estiu jugant amb els seus amics.

Tal i com es va fer la setmana passada, realitzarem un seguit d’activitats per estimular els moviments, així com també la seva capacitat de socialització, dels infants mentre riuen i es diverteixen. A més, estarem una bona estona remullant-nos a la piscina per combatre la calor d’aquests dies de juliol! També realitzarem un seguit de tallers i manualitats com el disseny de cartells amb pintures. En resum, ens ho passarem fantàsticament una setmana més abans de marxar de vacances!

L’atenció de l’infant és individualitzada amb un educador per nen que s’encarrega de cubrir qualsevol mena de necessitat que sorgeixi. D’aquesta manera la família també pot gaudir d’uns dies de descans sense patir en cap moment per el seu fill/a. Els familiars també necessiten el seu moment de descans i de relax.

 

Pujar
Segueix-nos: