Nexe Fundació som des de fa molts anys capdavanters en l’ús de productes de suport tecnològics que fomenten la comunicació, l’aprenentatge i l’autonomia dels nens i nenes amb pluridiscapacitat. El seu ús els permet gaudir i participar activament de les activitats del dia a dia a través del joc. Per exemple, el comunicador és una eina molt útil que serveix per fer el bon dia o també perquè els infants ens expliquin que van fer a casa la tarda anterior. Ens expliquen coses molt divertides!

També adaptem les joguines i les fem anar amb un commutador. Així poden jugar amb les joguines tot descobrint la relació causa-efecte o gaudir d’un massatge als peus o engegar l’assecador i eixugar-se els cabells a través de la caixa de connexions, que permet activar petits electrodomèstics.

Posem a l’abast de la ciutadania l’experiència adquirida aquests anys en relació a tots aquests productes de caire tecnològic que es poden adquirir a la recentment estrenada Àrea Tecnològica del Banc del Moviment de l’Ajuntament de Barcelona. Des de Nexe participem en aquest servei amb una experta especialista en tecnologia que fa assessorament a les famílies i usuaris.

Us deixem aquest vídeo (dividit en dues parts)  per veure com de feliços son els nostres nens i nenes amb aquests estris!

Pujar
Segueix-nos: