Servei d’assessorament, préstec i donació de diferents productes que poden ser d’utilitat per a infants amb pluridiscapacitat de 0 a 6 anys. Adreçat a les seves famílies i als professionals, centres o entitats que els atenen.

El Banc de recursos es nodreix de donacions de famílies que ja no necessiten aquests productes i d’empreses o entitats que volen col laborar amb nosaltres.

Actualment consta de més de 50  articles classificats en: material sanitari, adaptacions per al bany, mobiliari, articles de posicionament, articles de passeig….

Veure Cataleg 

Serveis

  • Assessorament

Una terapeuta ocupacional dóna orientació i assessorament a famílies i professionals sobre quin producte és el més adient per a les necessitats de l’infant, amb la possibilitat de probar els articles del Banc de recursos.

  • Préstec

Cessió temporal dels articles de què disposa el Banc de recursos, per aquelles famílies que els necessitin per als seus infants. De manera gratuïta, només cal aportar una fiança que es retornarà després si l’article es torna en bon estat.

  • Donacions i intercanvis

Donació d’articles que per la seva naturalesa no poden ser reutilitzats (roba, bolquers….) i intercanvi de material entre famílies que pel seu volum o mida no podem assumir a les instal·lacions del Centre de recursos.

Si voleu col·laborar en el Banc de recursos amb la donació d’algun article,

Podeu posar-vos en contacte