L’Espai Nadó de Nexe Fundació és una activitat lúdica i educativa en la que hi participen conjuntament  mares i pares junt amb els seus fills amb discapacitat.

Aquest és un espai on resoldre dubtes sobre el desenvolupament de l’infant i els  aspectes relacionats amb la seva criança i educació.

A l’Espai Nadó parlem i practiquem sobre temes tan importants com l’alimentació, el joc, la comunicació, la salut, el massatge…per això comptem amb el suport de diferents professionals, especialistes en el tema, durant cada sessió. Mirem d’anar donant resposta  als dubtes que puguin anar sorgint en el grup.

També volem afavorir  la relació entre famílies per tal de compartir vivències, dubtes, inquietuds  i alegries des del primer moment.

Qui hi pot participar: pares i mares amb infants amb discapacitat menors de 3 anys.

Calendari : des del 15 gener fins el 19 de març de 2015 (10 sessions)

Dies i Horari: els dijous de 16:30h  a 18:30h,

On: a les instal·lacions de l’Escola Bressol de Nexe Fundació: carrer Escorial, 169 de Barcelona.

Preu: 50 €

Inscripció:  http://www.jotformeu.com/form/43033019548350 o bé a través del correu electrònic: centrederecursos@nexefundacio.org o al telèfon: 93.284.64.23 (demaneu per l’Ester).

La realització de l’activitat està subjecte a un nombre mínim de participants. Us confirmarem l’inici un cop us inscriviu.

Contacta’ns per més informació